Van alles Wat - V.A.W.

De uitdrukking "Van Alles Wat", afgekort tot "V.A.W." , is een tekst die mijn vader,  bij leven kruidenier, in zijn pakhuis (magazijn) in krulletters met een markeerstift op dozen schreef die artikelen bevatten die niet onder andere categorie├źn vielen, zoals schoonmaakmiddelen, vermicelli, suiker, koffie enzovoorts.
Op deze pagina zal ik enkele van mijn nevenactiviteiten uitlichten die niet exact onder de noemers "muziek" of "taal" vallen. Ik doe verschillende dingen door elkaar en ik deel ze hier graag.
Stap in mijn wereld en laat jezelf verrassen. 

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Inhoud tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in de https://policies.google.com/privacy?hl=nl [Privacyverklaring). Je kunt je altijd weer afmelden voor deze [cookie-instelling] /redirect-to-page/d27b7fd2-57fc-40a7-bf4e-a9c780989e05.

Inhoud tonen

Chill out met  "Floating On Sounds"
Regelmatig maak ik muziek als begeleiding bij yogalessen of als meditatieconcert.
Tijdens een concert gebruik ik bovendien de techniek van boventoonzang, overtone singing.

Dansles - body awareness
Ik heb een ruime ervaring in het geven van (salsa-) danslessen. Ik beoefen dagelijks een mix van dans, krachttraining, locomotion.
Mijn inspiratiebronnen zijn (afrocubaanse) dans, yoga en "animal flow".


Modellenwerk

Studenten van de vakopleiding voor fotografen aan het @BeeldcentrumFotografieopleidingen vragen me regelmatig voor modellenwerk. Kijk hier,