Méér over Wim Dictus

untitled (1 van 1)-5

Muzikant

Wim vertolkt Spaanstalige en Engelstalige muziek van zanger-componisten uit al die veertig jaar dat hij zelf al gitaar speelt en zingt. Dat zijn vooral liedjes waar hij iets mee heeft vanwege de tekst of de melodie. Niets is fijner dan een eigen smoel geven aan goede, reeds bestaande, tijdloze of onverslijtbare nummers, aldus Wim. Gereedschappen: gitaren, (diatonische) accordeons, mondharmonica’ s.
Volg Wim op zijn bedrijfspagina “WieweetWim” op Facebook.

Danser

Wim heeft een professionele dansachtergrond.

Vanaf 2016 is hij als dansdocent verbonden aan de Stichting Maatschappelijke Opvang in Breda. Hij noemt het zelf WIM-DANCE, Wellspring In Movement. Op Facebook zie je een impressie van zijn dans-skills.
Hij geeft regelmatig workshops in (vooral) salsadansen aan bedrijven en particulieren. Deze lessen zijn geschikt als teambuilding, bedrijfsuitje, sfeervol begin of afsluiting van een vergadering, congres of iets anders slaapverwekkends :).

Discografie

Eigen producties:

Wims muziekhistorie

De eerste mondharmonica op zijn 8e, zijn eerste mandoline op zijn 12e, zijn eerste gitaar op zijn 15e, zijn eerste bandje op zijn 17e, zijn eerste soloconcerten op zijn 23e, zijn eerste diatonische accordeon op zijn 30e: in heel Wims mooie leven is de muziek al zijn kompas en zijn horizon.
Wil je méér weten over Wim? Kijk hier maar eens naar.